Фирми

Главна страница · Фирми · Авио транспорт · Градежна индустрија · Електрика и електроника · Ентериер и мебел · Маркетинг и дизајн · Прехранбена индустрија · Продавници и маркети · Текстилна индустрија · Транспорт и шпедиција


пребарување
најпосетувани страници
ГИС - Геоинформациони системи, технологии и услуги1498
Стероиди416
Мац Топ Поинт342
Генел доо199
Топлификација197
Користени машини194
Визија172
Техноауто155
Парфимерија Јувена143
Фото Јасмина - фото лимузина услуги135
Македонски интернет директориум на Macedonia SearchОфицијална страна на матурантите во Македонија

Техноауто

http://www.tehnoauto.com.mk     Внесено на: Посети:155

Анаконда
"Анаконда" најатрактивниот Web портал за играчки, школски прибор, канцелариски прибор, козметика, домаќинство,......... мешовита стока и сезонска роба.
http://www.anakonda.mk     Внесено на:25.09.2010 09:45:02 Посети:106

Проспера
“Проспера” е основана во 2004 година од кога почнува да се занимава со продажба на сигурносни врати. Се уште сигурносните врати се нашата основна дејност. Продажбата иницирана на подрачјето на Скопје и Куманово ја проширивме низ целата држава и надвор од границите. Од самото формирање до ден денес напорно работиме на константно подобрување на квалитетот на вратите што ги нудиме, но уште повеќе на подобрување на услугата која не зближува со купувачот и не издвојува од конкуренцијата.
http://www.prospera.com.mk     Внесено на:11.01.2010 20:51:46 Посети:127

CYPHERlogix Скопје
CYPHERlogix Скопје - електроника, мерења, гејминг, аvтоматизација, консалтинг, IT
http://www.cypherlogix.com     Внесено на:26.01.2007 13:34:14 Посети:73

СЕТТЕ
Kомпанија специјализирана за надгледување на печатените медиуми во Македонија.
http://www.sette.com.mk     Внесено на:07.05.2008 14:10:08 Посети:63

Мегународна шпедиција и дистрибуција
Mеѓународна шпедиција и дистрибуција на вашите пратки ширум светот.
http://www.microfreight.com.mk     Внесено на:07.04.2003 14:58:05 Посети:26

Сифекс
SIFEXS е овластен дистрибутер на Avaya ( formerly known as Lucent Tecnologies and AT&T) веќе шест години, период во кој што успешно ги следиме барањата на пазарите во веќе споменатите региони, како преку преставување на нови производи така и преку одржување на старите бизнис комуникациски системи.
http://www.sifexs.com.mk/     Внесено на: Посети:69

Тим поинт
Tim Pint е официјален застапник на Nike, Gilette, L'oreal, Duracell и други реномирани фирми за Македонија.
http://www.tim.com.mk     Внесено на:09.04.2000 00:17:43 Посети:118

Вест принт
WEST - Македонија
http://www.west.com.mk/     Внесено на:09.09.2001 01:35:28 Посети:124

Проспект
Агенција за привремено вработување од Прилеп.
http://www.prospektpp.com.mk     Внесено на:29.08.2007 16:11:32 Посети:80

Еуро конект
Биро за сметководствени работи нуди комплетни сметководствени и компјутерски услуги.
http://www.euro-konekt.com     Внесено на:19.07.2009 09:34:24 Посети:48

Полимет мк
Високо квалитетно вештачко ѓубриво.
http://polimet-mk.webnode.com     Внесено на:09.02.2010 09:51:08 Посети:55

Алгрета
Во овој момент "Алгрета" на пазарот е присутна со две групи на производи, и тоа: Прва група на производи - грејни алуминиумски тела кои опфаќаат асортиман од 3 вида на радијатори Р-200, Р-500 и Р-610, и Р500/80. Втора група на производи - разни делови од алуминиумски легури лиени под притисок за потребите на автоиндустријата (ХТД - Охрид), електроиндустријата (ЕМО, Раде Кончар), и разни други лиени производи под притисок за разни намени.
http://www.algreta.com.mk/     Внесено на:10.09.2001 22:56:18 Посети:103

Велмар
Воведување нова технологија на домашниот пазар.
http://www.velmar.com.mk/     Внесено на:15.09.2001 01:16:21 Посети:55

Маркет за вашиот дом
Водовод, електрика, бои и лакови, железарија...
http://www.bszmarket.com.mk     Внесено на:16.04.2010 22:11:34 Посети:67

Генел доо
Генерален увозник и дистрибутер на Canon за Македонија.
http://www.genel.com.mk     Внесено на:17.08.2001 15:11:08 Посети:199

Воќаркооп комерц
Генерални увозници на Multycopy хартија.
http://www.vocarkoop.com.mk     Внесено на:09.05.2004 02:09:34 Посети:55

МБИНЦ
Генерални увозници на производите на Freud, Friulsider, Kapriol, Krino, Eugen-nölle, Schulte.
http://www.mbinc.com.mk     Внесено на:07.12.2005 00:29:05 Посети:115

Соло-актив
Графички материјали и опрема.
http://www.soloaktiv.com.mk     Внесено на: Посети:59

Акваристика
Да не започнуваме со фалби и пристрасни коментари колку е акваристиката добро и интересно хоби, и слично. Ќе наведеме само дека акваристиката не е само чување на "шарени риби" во стаклена кутија, нешто што ќе послужи за вашите деца да имаат со што да си играат додека вие гледате телевизија.
http://www.akvaristika.com.mk     Внесено на: Посети:74

Мац Топ Поинт
Детективска агенција и обезбедување.
http://www.mactoppoint.com.mk     Внесено на:06.07.2005 20:52:37 Посети:342

ГИС - Геоинформациони системи, технологии и услуги
Дигиталните атласи на Република Македонија и Скопје се обемни ГИС (Географски Информациски Системи) бази на податоци кои содржат географски, демографски и инфраструктурни податоци за Македонија и Скопје. Овие современи GIS бази на податоци овозможуваат квалитетни анализи, нови можности за планирање, реализација и управување со проекти и активности поврзани со Македонија и Скопје, но овозможуваат и широка примена на дигиталните мапи во секојдневието. Одговорите на прашањата: "Каде се наоѓа таа општина?", Каде е улицата Рампо Левката?, Колку е долг патот од Скопје до село Босилово, Како да стигнам до Амбасадата на Данска во Скопје? и многу други. Овие високо квалитетни, динамички и прецизни дигитални податоци, сега се достапни на CD во изработка на Geo-GISDATA Скопје 1999.
http://www.gisdata.com.mk     Внесено на:17.08.2000 10:53:21 Посети:1498

Инпекс
Дигитално печатење и застапник на фирмата Никон.
http://www.inpex.com.mk     Внесено на: Посети:55

Вест тим
Дигитално печатење.
http://www.west.com.mk     Внесено на: Посети:102

Електронеон
Дизајн и изработка на светлечки реклами
http://elektroneon.com.mk     Внесено на:03.04.2001 23:23:49 Посети:59

ДЛ Конкорд
ДЛ Конкорд е дистрибутер во Македонија на угостителска опрема.
http://www.dlk.com.mk     Внесено на: Посети:98

ДМЦ
ДМЦ нуди консултанстки и менаџмент услуги.
http://www.dmc.com.mk     Внесено на: Посети:49

Белк Комерц
Дрво.
http://www.vinica.org/belkkomerc     Внесено на:05.10.2003 01:56:51 Посети:49

Протект
Друштво за обезбедување
http://www.protekt.com.mk/     Внесено на: Посети:74

Алфи
Друштво за производство и услуги.
http://www.alfi.com.mk     Внесено на: Посети:97

Даути Комерц
Застапници на познати домашни и странски фирми на пазарите на Македонија, Црна Гора, Косово. Застапници на Алкалоид, Витаминка, Европа, Divella, Paramlat, Midi, Valentino Caffe и др.
http://www.dauti.com.mk     Внесено на:18.02.2004 10:44:47 Посети:25

Сигурност - ПБ
Изработка и монтажа на сигурносни врати за станови и куќи.Произведено во Македонија
http://www.sigurnost-pb.com.mk     Внесено на:30.11.2009 19:35:34 Посети:54

Заки - церади
Изработка и поправка на церади.
http://www.vinica.org/zaki-ceradi     Внесено на:28.08.2008 01:42:58 Посети:35

Амак СП
Индустриско производство на автогалантери производи.
http://www.amac.com.mk     Внесено на: Посети:79

DVD Video Club Ex-Alek
Информации за DVD Video Club Ex-Alek,пребарување на филмови по наслов,DVD по регион,база на податоци.
http://www.exalek.com.mk     Внесено на:03.06.2001 16:47:28 Посети:42

Велнес - Здрав начин на живеење - Сопствен бизнис
Искористете ја одличната можност преку вашата исхрана одлично да заработите. Можност за постојана едукација преку семинари и интернет. Извонредна продажна маржа, прекрасен маркетинг план, научно базирани нутриционистички производи, ... HERBALIFE... Неверојатна можност за промена на сопствениот живот. Работиме во 65 земји во светот. Станете дел од 1,7-те милиони дистрибутери во целиот свет.
http://www.wellnessmk.com     Внесено на:24.04.2008 22:15:21 Посети:22

Ј.П. Водовод и канализација - Скопје
Јавно претпријатие „Водовод и канализација“-Скопје
http://www.vodovod-skopje.com.mk     Внесено на: Посети:33

Јунајтед Компани
Јунајтед Компани дооел е Американско - Македонска корпорација која застапува и извезува американски производи во Македонија и обратно.
http://www.united.com.mk     Внесено на: Посети:66

Камин
Камини во секакви форми и големини направени од специјално железо.
http://kamin.mk     Внесено на:19.11.2008 01:53:47 Посети:71

Металец Битола А.Д.
Камини: Пелистер, Конзул, Молика, Пела, Бисер, Шпорети на цврсто гориво:Хераклеа, Антика, Сонце, Емајлирани бории, Просторни челични решеткасти конструкции...
http://www.metalecbitola.com     Внесено на:01.12.2004 08:29:39 Посети:50

Фонко
Климатизери.
http://www.fonko.com.mk     Внесено на: Посети:70

Метал Мастер
Компанија за производство на метални производи за градежниот сектор
http://www.metalmaster.com.mk     Внесено на:17.10.2010 18:10:04 Посети:58

Леов Компани
Компанија за трговија со електрични грејачи.
http://www.leov.com.mk     Внесено на: Посети:115

Опрема за техничка заштита
Комплетни решенија од областа на техничката заштита. Инсталација на алармни системи, системи за дојава на пожар, видео мониторинг, како и контрола на пристап и евиденција на работно време.
http://www.globalsecurity.com.mk     Внесено на:28.07.2005 09:21:57 Посети:84

Проексинг инженеринг
Краток историјат на фирмата, услуги кои ги нуди и референци, извршени работи во земјата и странство.
http://proeksing.s5.com     Внесено на:20.09.2000 03:48:03 Посети:58

СБВ Ромеро Витро
Лабораторија за култура на ткиво.
http://www.sbwmk.com     Внесено на:09.02.2007 10:25:58 Посети:73

Џордано
Ласерско гравирање, реклами, печати, сито печат, налепници, етикети, печатен материјал.
http://www.djordano.com.mk     Внесено на: Посети:130

Макошпед а.д.
Макошпед а.д. - Скопје е прва шпедитерска организација во Република Македонија. Основана е во 1946 година. Како резултат од над 50 годишното искуство и континуираниот развој, Макошпед со вброи во најпознатите европски и светски шпедитерски куќи.
http://www.makosped.com.mk/     Внесено на:06.08.2000 01:09:47 Посети:95

Медиатренд
Маркетиншка агенција која извршува мобилно надворешно медиумско рекламирање на автобусите.
http://www.mediatrend.com.mk     Внесено на: Посети:84

Менаџер Центар
Менаџерски услуги и Консалтинг
http://www.managercenter.net     Внесено на:13.10.2008 00:23:46 Посети:24

Металкеј
Металкеј Скопје, производство на спојни елементи со валање, трговија со режен алат и друго.
http://www.metalkej.com.mk     Внесено на: Посети:34

ТоиФОР
Монтажни тоалети.
http://www.toifor.com     Внесено на: Посети:59

Визија
Мултимедија, вести, ценовници, корисници...
http://www.vision.com.mk/     Внесено на:15.09.2001 01:41:13 Посети:172

Санда
Нуди долна облека, костими за капење.
http://www.istkomerc.com.mk     Внесено на: Посети:108

Еко клуб
Нуди контејнери и еколошки продукти.
http://www.ekoclub.com.mk     Внесено на: Посети:87

Кристал Естела
Нуди производи од кристал.
http://www.kristalestela.com.mk     Внесено на: Посети:56

Фото Јасмина - фото лимузина услуги
Нуди фото услуги, изнајмување на лимузини, професионално снимање и сл.
http://www.fotojasmina.com.mk     Внесено на:26.08.2001 01:47:23 Посети:135

Политехна
Обработка на дрво.
http://www.politehna.com.mk     Внесено на: Посети:47

Македонска Пошта
Орце Николов б.б., Скопје
http://www.posta.com.mk     Внесено на: Посети:35

Стопански адресар на прилепските фирми
Основни податоци на претпријатијата од прилепскиот регион собрани на едно место
http://www.biz-web.com.mk     Внесено на:17.12.2004 11:13:21 Посети:48

До Ре Ми
Официјален дилер на Јамаха музички инструменти и професионална аудио опрема.
http://www.doremi-yamaha.com.mk     Внесено на: Посети:33

Парфимерија Јувена
Парфимерија во Охрид.
http://www.parfimerija.com.mk     Внесено на:12.07.2007 18:32:23 Посети:143

Печатница Европа 92 - Кочани
Печатница „Европа `92“ - Кочани. Квалитетна и навремена изработка на вашите графички производи.
http://www.evropa92.com     Внесено на:07.09.2004 02:42:26 Посети:76

Уникат комерц
Печатница Уникат Комерц - Валандово.
http://www.unikatkomerc.com.mk     Внесено на: Посети:75

Користени машини
Понуда на користени машини за градежништво, транспорт, земјоделство и индустрија.
http://www.koristenimasini.com     Внесено на:26.01.2010 17:36:57 Посети:194

Виником
Поправка на церади.
http://vinica.org/vinicom/     Внесено на:05.10.2003 02:01:40 Посети:44

DHL Македонија
Пратки: DHL канцеларија во Македонија.
http://www.dhl.com.mk     Внесено на:05.01.2000 18:21:25 Посети:132

FedEx Македонија
Пратки: FedEx.
http://www.fedex.com/mk/     Внесено на:05.01.2000 18:21:25 Посети:60

7 Ноември
Претпријатието 7 Ноември Гевгелија е основано во 1977 година, а со редовна работа започна во 1978 година како претпријатие за производство од пластични маси со инсталирани пет машини на вкупна покриена површина од 1.400 м2 инсталиран капацитет.
http://www.7noemvri.com.mk     Внесено на:05.09.2001 01:57:41 Посети:48

Раде Кончар - заварување, сечење и автоматизација
приказ на производната програма на Раде Кончар.
http://www.rkweld.com.mk     Внесено на:09.07.2004 23:34:03 Посети:68

Прилепска пиварница
Прилепска Пиварница е втемелена во 1924 г. oд група поимотни граѓани во градот. Во почетокот, основачи се фамилиите Грдановци и Домлевци...
http://www.prilepskapivarnica.com.mk     Внесено на:20.02.2004 09:23:01 Посети:37

Менада
Природна олигоминерална вода.
http://www.menada.com.mk     Внесено на:04.08.2003 18:42:48 Посети:69

Бурас вендинг
Продажба и наем на кафемати.
http://www.buras-vending.com/mak/index.php     Внесено на:22.02.2007 14:41:21 Посети:88

Стаменов Компани ДООЕЛ
Продажба на батерии од Maxell и Camelion
http://www.stamenov.mk     Внесено на:18.05.2010 17:02:43 Посети:76

Паркинг системи
Продажба на комерцијални авто лифтови и автоматски паркинг системи.
http://www.pmi-eu.com     Внесено на:22.08.2008 13:10:06 Посети:64

Златна рака - М
Проектирање и изработка на машини за специјална намена во индустријата. Супституција и измени на индустриски машини по барање на клиентите. Изработка на алати за производниот погон како и други помагала во процесот на производството.
http://www.zlatnaraka.com.mk     Внесено на: Посети:127

Сарис
Проектирање и развој на информациони системи.
http://www.saris.com.mk/     Внесено на: Посети:42

Урбан Инвест
Производство и монтажа на Мозаик Стоне плочки, павер елементи, и бетонска галантерија.
http://www.urbaninvest.com.mk     Внесено на:06.05.2005 13:20:48 Посети:83

ДЕАЛТАСК пту лтд
Производство и продажба на вештачко влакно и произвди од вештачки влакна за понатамошна преработка (постелнини, перници, плишани кукли, јакни и облога на внатрешност на чевли).
http://dealtask.com.mk     Внесено на:19.07.2007 17:23:16 Посети:84

Ане Електроник
Производство и сервис на електронски рулети и слот машини.
http://www.aneelektronik.com     Внесено на:08.11.2008 17:52:01 Посети:69

Зеолит БСБ
Производство како фабрика за натриумов силикатен раствор (водено стакло).
http://www.zeolit.com.mk     Внесено на: Посети:59

Марана Автомотив дооел
Производство на автомобилски каросерии
http://www.marana.com.mk     Внесено на:04.02.2008 22:18:54 Посети:52

Формула Делфин
Производство на картинг колички за забавни паркови.
http://formuladelfin.8m.com     Внесено на:21.05.2001 12:27:30 Посети:47

Тенформа
Производство на форми од стиропор.
http://www.tenforma.4t.com/     Внесено на:08.10.2006 01:12:14 Посети:47

Ателје за Архитектура и Убави Уметности ТЖС
Простор на ателјето за архитектура и убави уметности ТЖС.
http://www.tzsis.com     Внесено на:27.12.2003 23:54:09 Посети:56

Заштитни Системи
Професионална инсталација и имплементација на заштитни системи-Видео Мониторинг/Надзор, Против-провала алармни системи, Системи за дојава на пожар, Контрола на пристап и регистрација и евиденција на работно време
http://www.globalsecurity.com.mk     Внесено на:31.10.2005 13:59:09 Посети:84

Рецикл Еко-Старт
Рециклажа на секундарни оловни суровини.
http://www.recycle.com.mk     Внесено на:14.02.2008 08:40:36 Посети:122

Сеф брави и врати
СЕФ брави и сигурносни врати.
http://www.sef.com.mk/     Внесено на: Посети:96

Симт
Симт д.о.о. Скопје.
http://www.simt.com.mk/     Внесено на: Посети:118

Шпица
Системи за автоматска идентификација.
http://www.spica.com.mk/     Внесено на:18.11.2000 20:35:39 Посети:122

Скопски саем
Скопски саем а.д. Скопје
http://www.skopjefair.com.mk     Внесено на:14.09.2001 13:07:30 Посети:35

Центури
Специјализирана компанија за директен маркетинг.
http://www.centuri.com.mk     Внесено на: Посети:31

Стероиди
Стероиди за боди билдинг.
http://www.steroidi.com.mk     Внесено на:06.06.2007 17:03:09 Посети:416

Агенс
Сувенири, плакети...
http://www.agens.com.mk     Внесено на: Посети:89

ТиМ компани
Танспорт и трговија.
http://www.vinica.org/tim-company     Внесено на:03.03.2004 13:48:39 Посети:37

ТЕЦ Неготино
Термоелектрична централа Дуброво, Неготино.
http://www.tecnegotino.com.mk     Внесено на:09.03.2006 08:11:44 Посети:81

ТимелПроект
Тимелпроект е мулти-дисциплинарна приватна инженеринг компанија која нуди советодавни услуги, проектирање и градба во областа на енергетиката.
http://www.timel.com.mk     Внесено на:08.12.2007 11:16:16 Посети:70

Том комерц
Том комерц, Богданци.
http://tomkomerc.com.mk/     Внесено на: Посети:81

Топлификација
Топлификација а.д. Скопје. Содржи интересни податоци за грејните реони.
http://toplif.com.mk/     Внесено на: Посети:197

Железник
Трговско друштво за производство на челичен кружен гранулат и челични мангански одлеаноци со стандардизиран светски квалитет.
http://www.zeleznik.com.mk     Внесено на: Посети:74

Елмо-Техна
Третман на водата, дезинфекција (хлорирање, озонирање, UV), опрема за дозирање и филтрирање. Изведба на фонтани и базени за пливање. Екологија.
http://www.elmo-tehna.com.mk     Внесено на:31.08.2001 16:51:10 Посети:91

Тријус фабрика за чевли
Тријус фабрика за чевли.
http://trijus.com.mk/     Внесено на: Посети:114

Тутунски комбинат Прилеп
Тутунски комбинат а.д. Прилеп
http://tkprilep.com.mk/     Внесено на: Посети:96

Чевли МИА
Увозник на реномираниот бренд за чевли МИА.
http://www.shoes.com.mk     Внесено на:13.03.2008 22:12:46 Посети:37

Зденка кабли
Фабрика за кабли Зденка - Неготино.
http://www.zdenkakabli.com.mk     Внесено на: Посети:76

Фабрика за кабли Неготино
Фабрика за кабли Неготино.
http://www.fkn.com.mk     Внесено на: Посети:88

Еуромиксер
Фирмата "Euromikser" е приватна сопственост, со седиште во Тетово, Македонија. Се управува од еден стручен тим за продазба и произбодство. Уште од 1995 год. се бави со продазба на сите видови на миксери за бетон и на рачни колички.
http://www.euromikser.com.mk     Внесено на:13.10.2005 01:48:04 Посети:64

Дарваге
Фирмата "ДАРВАГЕ" д.о.о.е.л. од Скопје, работи од 1990 година, како Генерален застапник на инофирми од Словенија и Грција, со производна програма на козметички делови за телефонија и компјутери, адаптери, утикачи, микроутикачи, линиски, спирални и коаксијални кабли, микрофони, слушалки, звона, клешти, канални кутии, телефонски апарати, телефакси и централи "PANASONIC".
http://www.darvage.com.mk     Внесено на: Посети:73

Коника Македонија - Фото Трајче
Фото студио Трајче.
http://www.konica.com.mk     Внесено на:02.02.2004 12:40:49 Посети:79

Цвеќарство во Виница, Македонија
Цвеќарство во Виница, Македонија
http://www.romeromakedonija.com     Внесено на:30.09.2005 13:54:39 Посети:32

Ромеро Македонија
Цвеќарство.
http://romeromakedonija.com     Внесено на:14.08.2003 01:54:32 Посети:42

Централен Регистар на Македонија
Централен регистар на фирми во Македонија.
http://www.crm.com.mk/     Внесено на: Посети:65

Ампер
Шрафовска стока, овесна опрема и громобрански прибор.
http://www.amper.com.mk     Внесено на: Посети:69


Online Casino Guide - reviews of internet's most secured and reliable online casinos, with free bonus offers, game selection and more.

HOT Guy Pictures! - A Hot NEW online picture community for teens and young adults. Chat, Forums, Games, Picture Rating and Battling.

Online Casino Guide - reviews of internet's most secured and reliable online casinos, with free bonus offers, game selection and more.

© 1999 - 2003 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.