Индекс | Предложете нова страница | Корекции
Пребарувај:  во: 

Фирми

Главна страница > Фирми

Веб страници

резултатите се подредени според: име · опис · популарност
Претпријатието 7 Ноември Гевгелија е основано во 1977 година, а со редовна работа започна во 1978 година како претпријатие за производство од пластични маси со инсталирани пет машини на вкупна покриена површина од 1.400 м2 инсталиран капацитет.
CYPHERlogix Скопје - електроника, мерења, гејминг, аvтоматизација, консалтинг, IT
Пратки: DHL канцеларија во Македонија.
Информации за DVD Video Club Ex-Alek,пребарување на филмови по наслов,DVD по регион,база на податоци.
Пратки: FedEx.
Сувенири, плакети...
Да не започнуваме со фалби и пристрасни коментари колку е акваристиката добро и интересно хоби, и слично. Ќе наведеме само дека акваристиката не е само чување на "шарени риби" во стаклена кутија, нешто што ќе послужи за вашите деца да имаат со што да си играат додека вие гледате телевизија.
Во овој момент "Алгрета" на пазарот е присутна со две групи на производи, и тоа: Прва група на производи - грејни алуминиумски тела кои опфаќаат асортиман од 3 вида на радијатори Р-200, Р-500 и Р-610, и Р500/80. Втора група на производи - разни делови од алуминиумски легури лиени под притисок за потребите на автоиндустријата (ХТД - Охрид), електроиндустријата (ЕМО, Раде Кончар), и разни други лиени производи под притисок за разни намени.
Друштво за производство и услуги.
Индустриско производство на автогалантери производи.
Шрафовска стока, овесна опрема и громобрански прибор.
"Анаконда" најатрактивниот Web портал за играчки, школски прибор, канцелариски прибор, козметика, домаќинство,......... мешовита стока и сезонска роба.
Производство и сервис на електронски рулети и слот машини.
Простор на ателјето за архитектура и убави уметности ТЖС.
Дрво.
Продажба и наем на кафемати.
Воведување нова технологија на домашниот пазар.
Искористете ја одличната можност преку вашата исхрана одлично да заработите. Можност за постојана едукација преку семинари и интернет. Извонредна продажна маржа, прекрасен маркетинг план, научно базирани нутриционистички производи, ... HERBALIFE... Неверојатна можност за промена на сопствениот живот. Работиме во 65 земји во светот. Станете дел од 1,7-те милиони дистрибутери во целиот свет.
WEST - Македонија
Дигитално печатење.
Мултимедија, вести, ценовници, корисници...
Поправка на церади.
Генерални увозници на Multycopy хартија.
Генерален увозник и дистрибутер на Canon за Македонија.
Дигиталните атласи на Република Македонија и Скопје се обемни ГИС (Географски Информациски Системи) бази на податоци кои содржат географски, демографски и инфраструктурни податоци за Македонија и Скопје. Овие современи GIS бази на податоци овозможуваат квалитетни анализи, нови можности за планирање, реализација и управување со проекти и активности поврзани со Македонија и Скопје, но овозможуваат и широка примена на дигиталните мапи во секојдневието. Одговорите на прашањата: "Каде се наоѓа таа општина?", Каде е улицата Рампо Левката?, Колку е долг патот од Скопје до село Босилово, Како да стигнам до Амбасадата на Данска во Скопје? и многу други. Овие високо квалитетни, динамички и прецизни дигитални податоци, сега се достапни на CD во изработка на Geo-GISDATA Скопје 1999.
Фирмата "ДАРВАГЕ" д.о.о.е.л. од Скопје, работи од 1990 година, како Генерален застапник на инофирми од Словенија и Грција, со производна програма на козметички делови за телефонија и компјутери, адаптери, утикачи, микроутикачи, линиски, спирални и коаксијални кабли, микрофони, слушалки, звона, клешти, канални кутии, телефонски апарати, телефакси и централи "PANASONIC".
Застапници на познати домашни и странски фирми на пазарите на Македонија, Црна Гора, Косово. Застапници на Алкалоид, Витаминка, Европа, Divella, Paramlat, Midi, Valentino Caffe и др.
Производство и продажба на вештачко влакно и произвди од вештачки влакна за понатамошна преработка (постелнини, перници, плишани кукли, јакни и облога на внатрешност на чевли).
ДЛ Конкорд е дистрибутер во Македонија на угостителска опрема.
ДМЦ нуди консултанстки и менаџмент услуги.
Официјален дилер на Јамаха музички инструменти и професионална аудио опрема.
Нуди контејнери и еколошки продукти.
Дизајн и изработка на светлечки реклами
Третман на водата, дезинфекција (хлорирање, озонирање, UV), опрема за дозирање и филтрирање. Изведба на фонтани и базени за пливање. Екологија.
Биро за сметководствени работи нуди комплетни сметководствени и компјутерски услуги.
Фирмата "Euromikser" е приватна сопственост, со седиште во Тетово, Македонија. Се управува од еден стручен тим за продазба и произбодство. Уште од 1995 год. се бави со продазба на сите видови на миксери за бетон и на рачни колички.
Трговско друштво за производство на челичен кружен гранулат и челични мангански одлеаноци со стандардизиран светски квалитет.
Изработка и поправка на церади.
Професионална инсталација и имплементација на заштитни системи-Видео Мониторинг/Надзор, Против-провала алармни системи, Системи за дојава на пожар, Контрола на пристап и регистрација и евиденција на работно време
Фабрика за кабли Зденка - Неготино.
Производство како фабрика за натриумов силикатен раствор (водено стакло).
Проектирање и изработка на машини за специјална намена во индустријата. Супституција и измени на индустриски машини по барање на клиентите. Изработка на алати за производниот погон како и други помагала во процесот на производството.
Дигитално печатење и застапник на фирмата Никон.
Јавно претпријатие „Водовод и канализација“-Скопје
Јунајтед Компани дооел е Американско - Македонска корпорација која застапува и извезува американски производи во Македонија и обратно.
Камини во секакви форми и големини направени од специјално железо.
Фото студио Трајче.
Понуда на користени машини за градежништво, транспорт, земјоделство и индустрија.
Нуди производи од кристал.
Компанија за трговија со електрични грејачи.
Орце Николов б.б., Скопје
Макошпед а.д. - Скопје е прва шпедитерска организација во Република Македонија. Основана е во 1946 година. Како резултат од над 50 годишното искуство и континуираниот развој, Макошпед со вброи во најпознатите европски и светски шпедитерски куќи.
Производство на автомобилски каросерии
Водовод, електрика, бои и лакови, железарија...
Детективска агенција и обезбедување.
Генерални увозници на производите на Freud, Friulsider, Kapriol, Krino, Eugen-nölle, Schulte.
Mеѓународна шпедиција и дистрибуција на вашите пратки ширум светот.
Маркетиншка агенција која извршува мобилно надворешно медиумско рекламирање на автобусите.
Природна олигоминерална вода.
Менаџерски услуги и Консалтинг
Компанија за производство на метални производи за градежниот сектор
Камини: Пелистер, Конзул, Молика, Пела, Бисер, Шпорети на цврсто гориво:Хераклеа, Антика, Сонце, Емајлирани бории, Просторни челични решеткасти конструкции...
Металкеј Скопје, производство на спојни елементи со валање, трговија со режен алат и друго.
Комплетни решенија од областа на техничката заштита. Инсталација на алармни системи, системи за дојава на пожар, видео мониторинг, како и контрола на пристап и евиденција на работно време.
Продажба на комерцијални авто лифтови и автоматски паркинг системи.
Парфимерија во Охрид.
Печатница „Европа `92“ - Кочани. Квалитетна и навремена изработка на вашите графички производи.
Високо квалитетно вештачко ѓубриво.
Обработка на дрво.
Прилепска Пиварница е втемелена во 1924 г. oд група поимотни граѓани во градот. Во почетокот, основачи се фамилиите Грдановци и Домлевци...
Краток историјат на фирмата, услуги кои ги нуди и референци, извршени работи во земјата и странство.
Агенција за привремено вработување од Прилеп.
“Проспера” е основана во 2004 година од кога почнува да се занимава со продажба на сигурносни врати. Се уште сигурносните врати се нашата основна дејност. Продажбата иницирана на подрачјето на Скопје и Куманово ја проширивме низ целата држава и надвор од границите. Од самото формирање до ден денес напорно работиме на константно подобрување на квалитетот на вратите што ги нудиме, но уште повеќе на подобрување на услугата која не зближува со купувачот и не издвојува од конкуренцијата.
Друштво за обезбедување
приказ на производната програма на Раде Кончар.
Рециклажа на секундарни оловни суровини.
Цвеќарство.
Нуди долна облека, костими за капење.
Проектирање и развој на информациони системи.
Лабораторија за култура на ткиво.
Kомпанија специјализирана за надгледување на печатените медиуми во Македонија.
СЕФ брави и сигурносни врати.
Изработка и монтажа на сигурносни врати за станови и куќи.Произведено во Македонија
Симт д.о.о. Скопје.
SIFEXS е овластен дистрибутер на Avaya ( formerly known as Lucent Tecnologies and AT&T) веќе шест години, период во кој што успешно ги следиме барањата на пазарите во веќе споменатите региони, како преку преставување на нови производи така и преку одржување на старите бизнис комуникациски системи.
Скопски саем а.д. Скопје
Графички материјали и опрема.
Продажба на батерии од Maxell и Camelion
Стероиди за боди билдинг.
Основни податоци на претпријатијата од прилепскиот регион собрани на едно место
Производство на форми од стиропор.
Термоелектрична централа Дуброво, Неготино.
Танспорт и трговија.
Tim Pint е официјален застапник на Nike, Gilette, L'oreal, Duracell и други реномирани фирми за Македонија.
Тимелпроект е мулти-дисциплинарна приватна инженеринг компанија која нуди советодавни услуги, проектирање и градба во областа на енергетиката.
Монтажни тоалети.
Том комерц, Богданци.
Топлификација а.д. Скопје. Содржи интересни податоци за грејните реони.
Тријус фабрика за чевли.
Тутунски комбинат а.д. Прилеп
Печатница Уникат Комерц - Валандово.
Производство и монтажа на Мозаик Стоне плочки, павер елементи, и бетонска галантерија.
Фабрика за кабли Неготино.
Климатизери.
Производство на картинг колички за забавни паркови.
Нуди фото услуги, изнајмување на лимузини, професионално снимање и сл.
Цвеќарство во Виница, Македонија
Централен регистар на фирми во Македонија.
Специјализирана компанија за директен маркетинг.
Увозник на реномираниот бренд за чевли МИА.
Ласерско гравирање, реклами, печати, сито печат, налепници, етикети, печатен материјал.
Системи за автоматска идентификација.

сакам ова да ми биде почетна страница | индекс на македонските страници | додади страница во директориумот
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.