Индекс | Предложете нова страница | Корекции
Пребарувај:  во: 

Хотели и апартмани

Главна страница > Мапи, водичи и туристи > Хотели и апартмани

Веб страници

резултатите се подредени според: име · опис · популарност
Портал за хотели и апартмани во Македонија.
Охридски хотели.
Апартмани и соби во Струга. Сместен во непосредна близина на Охридското Езеро, Мотел Амбиент располага со сопствен ресторан и нуди врвни кулинарски специјалитети, со совршено уредени трикреветни и четирикреветни соби и апартмани.
Хотел: Молика.
Хотел: Alexandar Palace *****.
Хотел: Сириус - Струмица.
Хотел: Бистра - Маврово.
Хотел: Петрол Компани Тетово е комплекс на хотел, ресторани, кафебар, бензинска пумпа и маркет за домаќинство.
Хотел: Best Western - Скопје.
Хотел: Канет - Скопје.
Хотел: Оаза - Штип.
Хотел: Коцарев - Охрид.
Хотел: Комплекс Маркови Кули - Прилеп.
Хотел: Карпош - Скопје.
Хотел: Тимс - Скопје.
Хотел: Continental *****.
Хотел: Ројал - Струга.
Ексклузивни 4* апартмани во стариот дел на Охрид.
Хотел: Лагадин - Охрид.
Хотел: Капиштец - Скопје.
Хотел: 7 - Скопје. Се наога на бул. Водњанска 28, наспроти главниот “Клинички Центар-Скопје”, недалеку од строгиот центар на градот (околу 300м).
Хотел: Центар - Скопје.
Хотел: Сириус - Струмица.
Хотел: “Банско“ се наоѓа на надморска височина од 270 метри, во подножјето на планината Беласица, на 12 километри југоисточно од градот Струмица.
Преноќиште во Скопје.
Директориум на скопските и македонските хотели.
Приватни апартмани во Скопје.
Хотел: Спиро Захов - Банско.
Хотел: Вип - Скопје.
Хотел: Атлантик - Стар Дојран.
Хотел: Монтана - Крушево.
Хотел: Мрамор - Скопје.
Хотел: Цар Самуил - Бања Банско.
Луксузно сместувачки капацитет во Крушево.
Хотел: Лебед - Охрид.
Хотел: Интернационал - Велес.
Хотел: Тино - Охрид.
Хотел: Арабела.
Хотел: Викторија - Скопје.
Хотел Леонардо - Скопје.
Хотел: Дал Мет Фу хотел - спиење и доручек.
Хотел: Свети Наум.
Хотел: Holiday Inn - Скопје.
Хотел: Metropol, Bellevue - Охрид.
Хотел: Аполонија - Гевгелија.
Хотел: Паско апартмани во Охрид.
Хотел: Кристал Палас, за туристи и бизнисмени кои доаѓаат во Прилеп.
Хотел: Хотел Арка, Скопје.
Хотел: Империјал е луксузен и удобен хотел кој ги задоволува највисоките интернационални критериуми на хотел од првла класа.
Хотел: Чинго - Охрид.
Хотел: Гранит - Охрид.
Хотел: Millenium Palace, на 300 метри од центарот на Охрид.
Хотел: Амбасадор - Скопје.
Хотел и велнес центар во центар на Скопје
Хотел: Парк - Неготино.
Луксузни апартмани и соби сместени во строгиот центар на Охрид.
Директориум на хотели во Бугарија.

сакам ова да ми биде почетна страница | индекс на македонските страници | додади страница во директориумот
портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.