вести | печат | блогови
Macedonia Search e македонси интернет портал. Обезбедува бесплатни услуги како пребарување, директориум, електронска пошта, мултимедија, телеком, архива на знаење, време и информатор. За повеќе информации погледнете го дното на оваа страница.
недела, 25 август 2019
Најнови блогови
страница 1 од 60 : следна

БЕЛЕШКИ ЗА ПОПУЛИЗМОТ: Парите се отепувачка за политиката уредувачка

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во политика [link] [коментирај]

Рецензија: СРАМОТА: СОНК во немоќ да се справи со незадоволните професори од раководството тргна да ги манипулира децата

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во македонија [link] [коментирај]

Рецензија: Дали Урко „паднал“ оти премиерот мислел дека почнал да го шпионира?!

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Модна побуна против мизогинијата и хомофобијата

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во општо [link] [коментирај]

Рецензија: Хит на фејсбук: Новата фонтана во скопско Влае

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Поопштествување на општеството

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од miopa во култура [link] [коментирај]

Решение базирано на слободен софтвер наменето за интернет-анкети и регистрирање за конференции

понеделник, 29 септември 2014 METAMORPHOSIS -- Јавните администрации на располагање имаат нова алатка за спроведување анкети на интернет. Веб-апликацијата EUSurvey ги опфаќа сите чекори од животниот циклус на анкетата, од дизајнот и промоцијата на анкетата, до анализата и објавувањето на резултатите. Алатката може да се користи и за регистрирање за настани и конференции, за консултации со засегнатите страни и за создавање формулари за евалуација.

Mисијата на ВМРО завршува, следи обнова!

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од miopa во политика [link] [коментирај]

Трансформација низ креација - прва самостојна изложба на Дороти Пaчкова

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од miopa во култура [link] [коментирај]

Индијана Џонс 9 и патот до срцето поднаслов срце од месо, проклетство од злато

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во Хумор [link] [коментирај]

Elektro Kultura - Love Song (Live @ Kanal 103)

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од temp во музика [link] [коментирај]

ДОЛАРОТ ЗАЈАКНУВА: Пет непосредни последици по економијата!

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во економија [link] [коментирај]

НАЧИНИ НА КОИ ФАКУЛТЕТОТ ДРАМАТИЧНО СЕ ПРОМЕНИ

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во наука [link] [коментирај]

Почна учебната година за учениците од струмичко Свидовица

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во наука [link] [коментирај]

МЕТАЛУРГ НЕ ИЗДРЖА ДО КРАЈ, ПСЖ СО ЦЕЛИОТ ПЛЕН

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во спорт [link] [коментирај]

CADILLAC ИЗБРА ИМЕ ЗА НОВИОТ ПРЕДВОДНИК

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во автомобили [link] [коментирај]

Започнува проектот “Создаваме заедно”

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Мозокот учи од допирот

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во здравје [link] [коментирај]

Фејсбук+IBM+Интел = Alibaba.com

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во интернет [link] [коментирај]

Ден по свадбата: Џорџ Клуни и Амал ги покажаа бурмите и прошетаа низ Венеција

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во филм [link] [коментирај]

МИСТЕРИИ КОИ НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА ГИ РЕШИ

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во наука [link] [коментирај]

Ден на Друштвото на писателите во Гевгелија

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во култура [link] [коментирај]

ХИТ диета во светот: Диета со мед

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во здравје [link] [коментирај]

НЕ САКАМЕ КРПЕЊЕ, ТУКУ НОВ АСФАЛТ

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

„ОРО БЕЗ ГРАНИЦИ“ 23. ПАТ

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во култура [link] [коментирај]

Дете преживеало пад од 16 кат!

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во свет [link] [коментирај]

Во Скопје за викендот се случиле 24 сообраќајки

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Голем пожар во градскиот Трговски центар - полицијата и пожарникарите на терен

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во македонија [link] [коментирај]

ТРАЈАНОВСКИ НАЈАВИ РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО ПОПЛАВИТЕ

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Филе во посета на Албанија

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во општо [link] [коментирај]

Заради протестите Кина го блокира Instagram

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во свет [link] [коментирај]

Популизмот како идеологија и случајот Македонија

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

Голема поддршка за кампањата „Замислете свет во кој нема осуда на абортусот“

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во здравје [link] [коментирај]

Немој, не ме радуј!

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

Штрајкот во образованието ставен во мирување

понеделник, 29 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

Што се добиваме од термоцентралите? - Енергетска ефикасност

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од accipiter во здравје [link] [коментирај]

ЕВН Македонија ја реконструира и модернизира дистрибутивната мрежа во Тетовскиот регион - Енергетска ефикасност

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од accipiter во економија [link] [коментирај]

Електричен полигон и Тесла конвој 2014 - Енергетска ефикасност

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од accipiter во автомобили [link] [коментирај]

Две први награди за општествена одговорност за ЕВН Македонија - Енергетска ефикасност

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од accipiter во економија [link] [коментирај]

Заштеда на електрична енергија – изолиран, делумно изолиран и неизолиран објект - Енергетска ефикасност

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од accipiter во економија [link] [коментирај]

Кој столб од стратегијата на СДСМ е ова?!

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од miopa во политика [link] [коментирај]

Против ИСИС треба повеќе од говори и уцени

недела, 28 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

И одгледувачите на кокичиња против штрајкот на СОНК

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

„Макстил“ ветува поставување филтри до 31 октомври

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во здравје [link] [коментирај]

Еден космонаут и една жена

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во наука [link] [коментирај]

Среќен роденден: Google денес полни 16 години

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во интернет [link] [коментирај]

Забранети книги кои секоја жена треба да ги прочита

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во култура [link] [коментирај]

На неколку дена до штрајкот, се стега обрачот околу СОНК

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од razvigor во политика [link] [коментирај]

Кока-кола автоматите имаат бесплатен интернет

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во интернет [link] [коментирај]

Младите танцуваа за мир, толеранција и соживот

сабота, 27 септември 2014 PING -- поднесено од propercare во македонија [link] [коментирај]

Најнови блогови
страница 1 од 60 : следна
Големина на текст: Мал текст Нормален текстЗголемен текстНајголем текст
курсна листа
време
клубови
реклами
фејсбук

портал | вести | електронска пошта | директориум | дискусиони групи | мултимедија | верзија за мобилни уреди | за нас
© 1999 - 2014 Zoran Gligorov, Zdravko Stafilov.